Over Foederer Talentenfonds

Waarom?

Succesvolle ondernemers maken plannen en gaan voor de mogelijkheden om deze te realiseren. Creativiteit is voor een ondernemer onontbeerlijk hierin. Crowe Foederer en haar medewerkers zijn in staat om deze plannen en de realisatie ervan te ondersteunen en zo dé gesprekspartners te zijn van de ondernemer.

Deze creativiteit en doorzettingsvermogen van onze klanten en onze medewerkers vormen de schakel met het initiatief Stichting Foederer Talentenfonds.

Daar waar Crowe Foederer investeert in het aannemen van talentvolle medewerkers en hun ontwikkeling investeren andere talenten in hun creatieve uitingen. De wereld van de kunst & cultuur is dé talentvolle omgeving bij uitstek.

Talenten in de kunst & cultuur sector hebben te maken met moeilijke omstandigheden om hun talent te ontwikkelen, mede door een terugtrekkende overheid en vermindering van sponsoring. Crowe Foederer wil activiteiten initiëren om talenten zich te laten ontwikkelen en succesvol te zijn.

Crowe Foederer wil hiermee investeren in onze maatschappij. Voor meer informatie over Stichting Foederer Talentenfonds kunt u contact opnemen via e-mail: talentenfonds@crowefoederer.nl.

Winnaars Foederer Talent Award 2017

Na een spannende middag met 9 pitches van de genomineerde talenten in de Kleine Zaal van het Concertgebouw in Amsterdam heeft een vakjury de winnaar van De Foederer Talent Award 2017 gekozen. Gefeliciteerd Jonas Vorwerk. Hij mag zijn concept met een realisatiebudget van € 25.000,-- en onder begeleiding van Philips Lighting Benelux en Foederer Talentenfonds gaan uitvoeren. Het werk zal te zien zijn tijdens GLOW Eindhoven 2017. De 2e prijs werd gewonnen door Studio Toer en de 3e winnaar is What If collective, gefeliciteerd!

Bekijk voor meer informatie via onderstaande links de informatieve flyers, de opdrachtomschrijving en het wedstrijdreglement.