Marina Visic

In 2010 ben ik afgestudeerd aan AKV St.Joost in ‘s-Hertogenbosch. Daarna ben ik naar Tilburg verhuisd en is de ontwikkeling van mijn werk in een stroomversnelling terechtgekomen. Na enkele interessante projecten en exposities door de jaren heen ben ik in 2014 toegelaten op de Slade School of Fine Art in Londen om daar Master of Fine Art te gaan studeren. In juni 2016 verwacht ik hier af te studeren en terug te keren naar Nederland.

Recentelijk ben ik de fysieke verschijningsvorm van kleur en licht aan het onderzoeken, en hoe zij beinvloed en gevormd worden door materiaalingrepen en transformerende processen. Mijn werk wordt ook sterk beinvloed door mijn interesse in geometrie, architectuur en het formele minimalisme enerzijds, en de persoonlijke ervaring met het sensuele, emotionele en tactiele anderzijds.

Toelichting expositiewerk GLOW: 
 In mijn werk voor GLOW heb ik geprobeerd alle factoren die licht zo interessant maken met elkaar te verbinden. De bewegingen die ontstaan door de reflecties en delen van de ruimte die onthuld en weer verduisterd worden. Licht en kleur als een lijn, een vlek, een tastbaar iets. Het videomateriaal bevat de bewegingen en reacties van lichtstralen als deze met een hoogglans oppervlak in contact komen. Al deze schimmen, glinsteringen en verschuivingen in kleur schijnen door naar het transformerende materiaal dat ze weerspiegelt en projecteert op de muur.

Website: www.marinavisic.com

Definitief expositiewerk GLOW:

Definitief expositiewerk GLOW:

Creatief proces expositie GLOW:

Creatief proces expositie GLOW:

Overig werk:

Overig werk:

Overig werk: